Palvelut

Palvelut

Henkilöstöpalvelumme tarjoavat laadukasta apua yrityksenne tarpeisiin.

Erikoisosaamiseemme kuuluvat seuraavat ammatit:

Kuorma-autonkuljettajat

Ajoneuvoyhdistelmänkuljettajat

Linja-autonkuljettajat (linjaliikenne sekä tilausajo)

Liikenneopettajapalvelut kaikissa ajokorttiluokissa

Kouluttajapalvelut, eri alat

Olemme liikenteenturvallisuusvirasto TraFi:n hyväksymä kuorma- ja linja-autonkuljettajien jatkokoulutuskeskus. Tarjoamme erittäin laajan skaalan aiheita. Erityisesti olemme erikoistuneet yrityskohtaisiin kuljettajakouluspäiviin. Parhaiten koulutushaasteeseen pystyy vastaamaan räätäloidyllä koulutuksella. Esim. yrityskohtaiset kalustokoulutukset ovat erittäin suosittu ja mielenkiintoinen tapa toteuttaa lain edellyttämää koulutusta. Pyydä tarjous!

Ammattipätevyyden lisäinfot suoraan timo.makela@logstep.com tai 050 307 4160 .

Asiantuntijamme auttavat selvittämään yritysten logistiset solmukohdat ja parantamaan sitä kautta kilpailukykyä. Asiantuntijoillamme on pitkä kokemus kuljetuslogistiikan eri puolilta.

Palveluihimme kuuluvat myös projektiluontoiset kuljetukset. Verkostossamme on erikokoisia kuorma-autoja niin lämpösäädeltyjen- (FNA ja FRC) sekä nosturi- kuin muuttokuljetustenkin suorittamiseen. Lisätietoja kalustostamme saa soittamalla tai yhteydenotto-sivun kautta. Hoidamme myös pikarahtikuljetukset pakettiautolla lyhyelläkin varoitusajalla.

Tilausmatkat ja bussikuljetukset hoituvat vaivattomasti kauttamme.

Olemme kiinteässä yhteydessä myös autokoulumaailmaan. Mikäli ajokorttiasiat askarruttavat mieltä, ota rohkeasti yhteyttä. Kauttamme ajokortit A:sta E:hen.